Forsiden
Tilbage
"Bevegeligheten kom tilbake i knærne"

Reidunn Hallan 49, år, Oslo

Chello Forte
Les mer om NutriLenk Kjøb NutriLenk

Nektet å gi opp på grunn av stive ledd!

Reidunn slet med stive og ømme ledd i mange år. Aktivitetsnivået måtte reduseres og det likte hun dårlig, men det var før hun fikk høre om NutriLenk. Nå er aktivitetsnivået igjen på topp, noe som både hun og familien nyter i fulle drag.

Reidunn Hallan er tobarnsmor og en svært aktiv dame med en stor lidenskap; nemlig orientering. Etter hvert som årene gikk ble Reidunns knær gradvis ømmere og stivere. Skulle knærne sette en stopper for hennes aktive livsstil? – Selv om knærne var både ømme og stive nektet jeg å gi opp mitt aktive liv innen orientering, det er jo det hele familien min lever og ånder for, forteller Reidunn entusiastisk.

Leddbrusken var for tynn

Reidunn fikk en skade i kneet sitt i ung alder og i tillegg sier hun at de nok er litt belastet med svake knær i familien. Brusken i leddene hennes var blitt for tynn og fungerte ikke lengre som de støtputene de var beregnet for å være, noe som resulterte i at bein gnisset mot bein hver gang hun gikk eller løp.

- Og det skal jeg si deg ikke er særlig behagelig, sier Reidunn. For henne som alltid hadde vært på farten, ble det vanskelig å plutselig skulle holde seg i ro. - Jeg nektet rett og slett å gi opp og bet tennene sammen, til slutt var knærne så stive og ustabile at jeg løp med skinner.

Venninne anbefalte NutriLenk

Jeg snakket om knærne mine til en venninne. Hun fortalte om svogeren sin som hadde de samme problemene. - Etter at han begynte med kosttilskuddet NutriLenk er han blitt mye bedre. Dette må du også prøve Reidunn, insistert hun.

Kastet skinnene

- Hva hadde jeg å tape? Jeg tok NutriLenk hver eneste dag og etter noen uker merket jeg effekt. Jeg trodde nesten ikke det var sant, - knærne ble mer bevegelige og stabile, jeg kunne gå og løpe forsiktig igjen, det var en fantastisk følelse. Endelig kunne jeg kaste skinnene! Det er helt utrolig, nå er jeg ute i skog og mark og koser meg som tidligere.

Jeg har nå brukt NutriLenk i fire år. Jeg sier til folk som spør; - knærne mine fungerer godt de, så lenge jeg tar NutriLenk!

Reidunn Hallan

© 2008 Mezina A/S | Engenes - 4865 Åmli | Tlf. 37 18 55 00 | Fax 37 18 55 01 | Kjøpsbetingelser og vilkår | mail@mezina.no
Alle priser er inkl. mva. Det tas forbehold om prisendringer, utsolgte varer eller tastefeil.