Forsiden
Tilbage
"Slik fikk jeg lindret
mine leddplager"

Pär Norlin, 58

Chello Forte
Les mer om NutriLenk Kjøb NutriLenk

Pär fikk lindret sine leddplager

Det begynte med at det knaket i knærne når jeg gikk en vanlig tur. Etter hvert ble det verre og knærne låste seg ved den minste anstrengelse. Det ble så galt at jeg ikke klarte å gå i trapper, reise meg fra bordet eller gå for å hente posten.

Leddbrusken var for tynn

Leddbrusken i knærne var nedslitt og alt for tynn. Det var sjokkerende å få en slik beskjed. Jeg hadde jo alltid vært aktiv og beveget meg mye.

Men, min tid som fotballspiller i Allsvenskan hadde nå fått sin pris og jeg måtte innstille meg på et mindre aktivt liv i fremtiden.

Det verste var vel at jeg måtte innse at jeg heller ikke kunne spille golf eller ta mine daglige spaserturer. Det var tungt!

Ble anbefalt NutriLenk

Ved en tilfeldighet kom jeg til å nevne problemene med knærne til en av mine nærmeste venner. Han fortalte meg om NutriLenk. – Min kone kunne nesten ikke sove om nettene på grunn av ømme og stive ledd, fortalte han. Men det forsvant etter at hun hadde tatt NutriLenk i en måned.

Tilbake på golfbanen

Han fortalte også at NutriLenk er et helt naturlig produkt, og jeg tenkte at det kunne ikke skade å prøve.

Jeg gikk til nærmeste helsekostbutikk og kjøpte et glass.

Det var nesten ikke til å tro, men jeg opplevde raskt en oppsiktsvekkende forbedring, og etter bare to måneder kunne jeg igjen gå mine daglige turer.

”Fantastisk! Det er herlig å ikke behøve be om hjelp når jeg skal reise meg, leke med barnebarnet eller plukke opp noe fra gulvet.

Men det beste er selvfølgelig at jeg kan gå 18 hull på golfbanen igjen”.

Pär Norlin

© 2008 Mezina A/S | Engenes - 4865 Åmli | Tlf. 37 18 55 00 | Fax 37 18 55 01 | Kjøpsbetingelser og vilkår | mail@mezina.no
Alle priser er inkl. mva. Det tas forbehold om prisendringer, utsolgte varer eller tastefeil.