Forsiden
Tilbage
"Deilig å slippe den plagsomme nattesvetten!"

Borgny Strendo Frisch 48 år

Chello Forte
Les mer om Chello/Chello Forte Køb Chello Forte

Hete- og svettetoktene slet på humøret

Borgny Strendo Frisch synes overgangsalderen kom brått på. Jeg var bare 44 år og hadde allerede sterke hetetokter, noe som tydet på at overgangsalderen var i gang. Jeg syntes dette var dypt urettferdig og tungt å svelge. For å få hverdagen med jobb og familie til å gå i hop trengte jeg hjelp. Chello ble redningen min!

Plagene ødela humøret

Jeg har tre barn, den minste var da bare fem år, og jeg var totalt uforberedt på at dette skulle dukke opp så tidlig. - Svettingen om natta førte til at jeg sov dårlig og både mann og barn begynte å bli lei det dårlige humøret mitt. I jobben min som tannlegesekretær er det ikke trivelig å være knallrød i toppen og lukte svette, og det er jo ikke alltid det passer å gå for å fresche seg opp, forteller Borgny. Jeg følte meg nærmest fanget i min egen kropp.

Fikk råd i helsekosten

- Jeg var skeptisk til østrogentilskudd, men skjønte at jeg trang hjelp. Uten egentlig å ha den store troen oppsøkte jeg helsekostbutikken. Betjeningen nikket gjenkjennende da jeg fortalte om plagene. – Dette er du ikke alene om, og vi har fått så mange gode tilbakemeldinger på det urtebaserte produktet Chello, så det vil vi anbefale deg å prøve, sa de.

Vendepunktet

- Jeg tok to tabletter daglig den første tiden og ventet spent på reaksjonen. Etter å ha tatt Chello en måneds tid, våknet jeg plutselig en morgen, uthvilt etter å ha sovet en hel natt.

- Herlig! De påfølgende dagene ble en fantastisk opptur. Hetetoktene avtok mer og mer, humøret steg og nå begynte jeg å leve som normalt igjen.

Har fått et nytt liv

- Jeg var heldig som fant et produkt som virket for meg. Å få tilbake herredømmet over sin egen kropp var ubeskrivelig deilig, forteller en glad Borgny. Nå har jeg overskudd til å være aktiv og i farta både på jobb og på hjemmebane. Mannen min er strålende fornøyd og ungene syns mamma er akkurat som før igjen. Ja, jeg er meg selv igjen, uten tvil!

Borgny Strendo Frisch

© 2008 Mezina A/S | Engenes - 4865 Åmli | Tlf. 37 18 55 00 | Fax 37 18 55 01 | Kjøpsbetingelser og vilkår | Cookie politik | mail@mezina.no
Alle priser er inkl. mva. Det tas forbehold om prisendringer, utsolgte varer eller tastefeil.