Forsiden
Tilbage
"Det gikk en måned, så
var svettetoktene borte."

Connie Bjelke, 49 år

Chello Forte
Les mer om Chello/Chello Forte Køb Chello Forte

Nå er svettetoktene helt vekk

- Det kom som lyn fra klar himmel, da jeg plutselig fikk hete- og svettetokter, forteller Connie Bjelke. Men nå, bare 2 måneder etter at overgangsalderen satte inn, kan hun fortelle at hetetoktene og den ubehagelige nattesvetten er helt borte. - Det er ene og alene Chello Forte sin fortjeneste, sier hun.

15 - 20 hetetokter i døgnet

- Jeg hadde nok trodd at overgangsalderen var noe som kom snikende, men slik var det definitivt ikke for meg. Min overgangsalder kom fra den ene dagen til den andre. På null komma null kunne jeg være dekket av et tynt svettelag over hele kroppen. Connie forteller videre at svettetoktene kom både natt og dag – og at nattesvetten var det mest

plagsomme, fordi det gikk ut over nattesøvnen. Og uten en god nattesøvn slet Connie med konsentrasjon og dårlig humør dagen etter. Det var rett og slett uutholdelig. Neste dag går man bare og gleder seg til å komme i seng igjen, - men sove får man ikke denne natten heller. – Man ligger klistret til det våte lakenet, helt til man innser at man nok en gang, må opp å bytte til tørre sengeklær.

- Jeg kunne bare ikke ha det sånn, så det gikk kun noen dager før jeg hentet flere brosjyrer om disse plagene i en helsekostbutikk. Og dagen etter begynte jeg å bruke Chello Forte. Den er basert på naturlige urter, og forstyrrer dermed ikke hormonnivået i kroppen, noe jeg helt klart foretrekker.

Forsvant som dugg for solen

- Og så skjedde miraklet - jeg har hele hendelsesforløpet, fordi jeg skriver dagbok. Allerede etter en uke var det en markant bedring. Og tenk dere, 20 – 25 dager etter var svettetoktene helt borte. Det er synd at så mange går med store plager i årevis – når en liten pille kan hjelpe så godt. Det forteller jeg om til alle når jeg møter kvinner med lignende plager som jeg hadde.

Sov på badet

Før jeg begynte med Chello Forte var jeg på jentetur til Hamburg. Vi lå 4 på rommet, og svetten bare rant av meg. Til slutt gikk jeg og la meg på badet. Der var det kjølig og godt. Nå derimot, kan jeg være med på det jeg vil uten at hete- og svettetoktene styrer livet mitt, smiler Connie Bjelke.

© 2008 Mezina A/S | Engenes - 4865 Åmli | Tlf. 37 18 55 00 | Fax 37 18 55 01 | Kjøpsbetingelser og vilkår | Cookie politik | mail@mezina.no
Alle priser er inkl. mva. Det tas forbehold om prisendringer, utsolgte varer eller tastefeil.