Forsiden
Tilbage
"Endelig kvitt plager med oppblåst mage!"

Krestina Lauridsen, 23 år, Helsingør

Floradix produkter
Les mer om Kuren Kjøb Kuren

Jeg følte meg som en ballong

- Hver morgen var magen min som regel flat og fin! Men i løpet av dagen ble den mer og mer oppblåst og til slutt så det ut som om jeg hadde slukt en hel ballong. Jeg må ha sett sånn ut også, for barna i barnehagen der jeg jobber, kom og spurte om jeg skulle ha baby. Det er ikke mye kult å bli spurt om man er gravid nå man ikke er det, men det er jo av barna man ofte hører sannheten da...

23-årige Krestina Lauridsen hadde store komplekser for sin oppblåste mage – både på jobben som førskolelærer i en barnehage og i en aktiv og sosial fritid. Krestina er en hestejente og eier en part i en hest, hun er hundetrener og har både hund , katt og kjæreste hjemme som hun gjerne koser seg med. Men den oppblåste magen var til stor sjenanse!

En effektiv rensekur

- En dag så jeg en annonse for Kuren i et ukeblad. Det var egentlig helt utrolig, for det kunne like gjerne vært meg det var skrevet om. Plagene med den oppblåste magen som ble beskrevet var helt lik mine. Dette måtte jeg i hvert fall prøve.

Damen i helsekostbutikken forklarte meg hvordan Kuren renser ut avfallstoffer og virker forfriskende på hele kroppen samt at den var god for fordøyelsen. – Vil du ha den i flytende eller tablettform, spurte hun.

Jeg drikker vanligvis mye vann så for meg var det praktisk å velge flytende. Jeg blandet den i en vannflaske og hadde den stående på jobben og drakk litt utover hele dagen.

Magen min er flat igjen

- Kuren virket veldig godt. Magen min ble flat igjen og den oppblåste følelsen forsvant. Og heldigvis er det ingen som kommer med spørsmål eller antydninger om at jeg er gravid lenger. Så nei.... det er absolutt ikke siste gang jeg bruker Kuren. Den skal være på plass i skapet mitt slik at neste gang jeg får antydning til de samme plagene begynner jeg med en gang.

Jeg var i utgangspunktet skeptisk, men Kuren kan jeg stå inne for 100%. Jeg har anbefalt Kuren til alle jeg kjenner. Jeg har sette at den har gjort underverker på mine venninner på samme måte som den hjalp meg.

© 2008 Mezina A/S | Engenes - 4865 Åmli | Tlf. 37 18 55 00 | Fax 37 18 55 01 | Kjøpsbetingelser og vilkår | mail@mezina.no
Alle priser er inkl. mva. Det tas forbehold om prisendringer, utsolgte varer eller tastefeil.