Forsiden
Tilbage
"Jeg fikk tilbake
min flate mage
"

Kristina Sørensen

Floradix produkter
Les mer om Kuren Kjøb Kuren

Nå er magen min flat igjen

Jeg hadde lenge følt meg trett og uopplagt og kroppen min føltes oppblåst. Egentlig var jeg på utkikk etter et energitilskudd, men fikk tips av en kunde i frisørsalongen om å ta en rensekur. – Men det er viktig at du velger den riktige rensekuren, sa hun. Du skal prøve den som bare heter KUREN.

En innvendig dusj

På det tidspunktet visste jeg ikke engang hva en rensekur var, men kunden min forklarte meg at det er nesten som en innvendig dusj. Har du noen gang renset deg innvendig? spurte hun.

Etter å ha tenkt meg om kom jeg til at det nok ikke var noen dum ide å ta en rensekur. Kroppen min føltes jo tung og oppblåst, og magen lignet en ballong. Jeg torde nesten ikke tenke på alt jeg hadde puttet i meg av gatekjøkkenmat, godterier og kaffe i løpet av mitt liv.

En ny start

Jeg gikk i helsekostbutikken og spurte etter KUREN og det har jeg ikke angret på. Etter et par dager med KUREN, merket jeg at det skjedde noe med kroppen min. Jeg følte meg gradvis lettere og friskere i løpet av de ti dagene KUREN varte.

At jeg gikk ned et par kilo mens jeg brukte KUREN, var jo også en god bonus.

Etter KUREN følte jeg meg så ren på innsiden, at det ble naturlig å tenke mer bevisst på hva jeg spiste også. Det ga meg liksom en ny start på et sunnere liv.

I dag er jeg full av energi og føler meg yngre. Magen er flat igjen og jeg merker at det innvendige fungerer bedre. Det er en veldig deilig følelse.

Kristina Sørensen

© 2008 Mezina A/S | Engenes - 4865 Åmli | Tlf. 37 18 55 00 | Fax 37 18 55 01 | Kjøpsbetingelser og vilkår | mail@mezina.no
Alle priser er inkl. mva. Det tas forbehold om prisendringer, utsolgte varer eller tastefeil.