Forsiden
Tilbage
"Merket at jeg fikk mer energi fra første dag!"

Klaus Nielsen, Adm.dir.

Ènaxin produkter
Les mer om ÈnaxinKjøp Ènaxin

Jeg manglet energi og tiltakslyst!

Jeg kunne merke forskjell allerede etter en time, første gang jeg prøvde energiproduktet Ènaxin. Jeg hadde sett en annonse for produktet, og som gründer og leder for et IT bedrift hadde jeg ikke alltid energi nok til det jeg ville.

Virket med en gang

Det var særlig i mørketiden med regn og slaps, eller når tingene ikke gikk helt etter planen, at jeg synes jeg hadde behov for et ekstra tilskudd av energi. Så jeg bestemte meg for å kjøpe en flaske Ènaxin, som så flott lovte energi med en gang. Og det fikk jeg – allerede den første dagen merket jeg en forandring som ikke var til å ta feil av.

Høyt oppe på fysisk velvære

Nå har jeg brukt Ènaxin i fire år, - de to siste årene har jeg tatt min energibombe, som jeg kaller den, hver eneste dag uten unntagelse. Jeg kan merke at jeg har fått energien og tiltakslysten tilbake, så ja - Ènaxin gir meg fysisk velvære og overskudd. Og det kan jeg ha god bruke for når jeg er ute på salgsrunde og presenterer våre produkter til nye kunder.

Energi nok til hele døgnet

Ènaxin hjelper meg ikke bare på jobben, på fritiden har jeg også et helt annet overskudd til min kone, tenåringsdatter, og alle de tingene jeg gjerne vil gjøre. Faktisk så tror jeg at når man har energien, så får man også lyst til å gjøre mange flere ting.

Jeg sørger også for å holde meg i form med å løpe et par ganger i uken i tillegg til at jeg spiller oldboys fotball.

Et av årets høydepunkter er min årlige tur på motorsykkel til Italia, hvor jeg og en gammel barndomsvenn nyter det vakre norditalienske landskapet og fjellveier på hver vår motorsykkel. I år foregikk turen på min nye Suzuki Intruder C1800, - du skal ha et visst overskudd for å styre alle de kreftene, skal jeg hilse og si. Og selvfølgelig hadde jeg Ènaxin med på ferien…

Klaus Nielsen

© 2008 Mezina A/S | Engenes - 4865 Åmli | Tlf. 37 18 55 00 | Fax 37 18 55 01 | Kjøpsbetingelser og vilkår | Cookie politik | mail@mezina.no
Alle priser er inkl. mva. Det tas forbehold om prisendringer, utsolgte varer eller tastefeil.